Mijn persoonlijke ervaring van coaching bij Lisette. Een goed luisterend persoon. Observerend en empathisch. Het talent om te kijken hoe ik samen met haar mijn vraag een goede vorm kan geven. Een doel is voor mij ook verandering. Daarin werd ik ook ondersteund en gemotiveerd. Waarin helderheid ontstond om ook praktisch aan de slag te gaan. Daarvoor prioriteiten kunnen stellen. Omdat er soms in mijn leven veel tegelijk kan gebeuren. Zodat ik georganiseerd blijf. Kortom een goede coach die stevig met haar beide benen op de grond staat. Weet hoe je iemand het beste kan helpen en begeleiden.

====

Lisette is een fijne “down to earth” coach. Ze heeft zelf veel ervaring in het bedrijfsleven, waarmee ze zich goed kon verplaatsen in mijn situatie en relevante vragen kon stellen om mij in te laten zien wat ik kan doen om mijn situatie te verbeteren.

====

Door Lisette heb ik weer vertrouwen in mezelf gekregen. Ik ben weer trots op mezelf en veel meer bewust van mijn talenten. Heel voorzichtig durf ik steeds meer voor mezelf op te komen.

====

De coaching die ik bij Lisette heb gehad, had betrekking op mijn gevoel van onvrede. In principe had ik alles voor elkaar, maar toch gaf het geen voldoening. Door de vragen die ze stelde, heeft ze me heel bewust leren reflecteren en werd duidelijk wat ik kon doen om weer voldoening uit mijn leven te halen. Hierdoor heb ik de eerste kleine stapjes gezet naar verandering en dat voelt ontzettend goed.