Personal Fitness: Fit for Life programma met Danny Put: Gaat het sporten je niet altijd even makkelijk af of is de motivatie even ver te zoeken? Bevlogen personal trainer Danny Put zit vol enthousiasme en positiviteit. Hij is gecertificeerd personal trainer in Deventer. Op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze gaat hij aan de slag met jouw persoonlijke doelen in een een-op-een training. Het Fit For Life programma bestaat uit wekelijks wisselende, uitdagende trainingen, op maat gemaakte voedingsschema’s, samengesteld door een voedingsdeskundige, en de nodige mental coaching sessies en wordt er stapsgewijs naar de eindstreep toegewerkt: een gelukkiger versie van jezelf. Link: www.personalfitnessnederland.nl/vestigingen/deventer/

Haptotherapie & coaching bij Vanuitjou met Roos Bits-Derksen: Met haptonomie en haptotherapie leer je jezelf nog beter kennen; je gevoelens en vooral de samenhang in hoe je denkt, doet en voelt. Ze is benieuwd naar wat jou beweegt, letterlijk en figuurlijk. Het bijzondere aan haar vak is de nabijheid. Zien en voelen van het bij de kern van jouw vraag komen. Om dat te bereiken werkt ze graag met je samen. Die gezamenlijke zoektocht kan soms lastig, maar ook plezierig of verrassend zijn. Uit eigen ervaring weet ze hoe hardnekkig jouw patronen kunnen zijn. Door juist deze patronen te respecteren ontstaat er ruimte. Haar stijl is verdiepend, verbindend maar ook concreet en op momenten confronterend. Ze kiest ervoor om soms net anders waar te nemen, een andere ingang te zoeken. Je bent van harte welkom in haar praktijk. Link: www.vanuitjou.nl

Verlies- en rouwcoaching met Carin Hafkamp: We maken het allemaal mee, verlies en de daarbij behorende rouw. Zoals het verlies van een baan, een scheiding, een overlijden, het verlies van je gezondheid bij een burn-out of depressie, een miskraam of ongewenst kinderloos zijn of een opeenstapeling hiervan.
Hoe je dit beleeft is voor iedereen anders. Daar kunnen allerlei gevoelens bij komen kijken zoals verdriet, angst, boosheid, schaamte, schuldgevoel, opluchting. Ik kan jou helpen door naar je te luisteren, je te laten ervaren dat je het niet alleen hoeft te doen, me met jou te verbinden en samen met jou woorden te geven aan je gevoel. Zo krijg jij ruimte om in de nieuw ontstane situatie de balans bij jezelf terug te vinden.
𝙇𝙖𝙖𝙩 π™π™šπ™© π™™π™€π™€π™™π™œπ™šπ™¬π™€π™€π™£ π™―π™žπ™Ÿπ™£ 𝙙𝙖𝙩 π™Ÿπ™š 𝙧𝙀π™ͺπ™¬π™šπ™£ π™—π™žπ™Ÿ π™«π™šπ™§π™‘π™žπ™šπ™¨ π™£π™žπ™šπ™© π™–π™‘π™‘π™šπ™šπ™£ π™π™€π™šπ™›π™© π™©π™š π™™π™€π™šπ™£.
Kijk voor meer informatie op mijn website: www.carinhafkamp.nl