Graag neem ik jullie in het kort mee in de ontwikkeling van mijn leven en werk en hoe ik ertoe ben gekomen om effectieve oplossingsgerichte coach te worden.

Mijn jeugd is niet de makkelijkste geweest in de zin van dat ik een autonoom individu mocht zijn. Leven en denken zoals het werd opgelegd en bedacht door een ander. Daarnaast zijn mijn ouders gescheiden toen ik 16 jaar was.

Ouders, geloof en andere belangrijke zaken horen zingeving en zinbeleving te geven, maar hoe deze levensgebieden tot dilemma’s en conflicten kunnen leiden, begrijp ik dus maar al te goed.

Aan de ene kant werd ik sneller volwassen, aan de andere kant duurde bepaalde ontwikkeling langer, omdat er geen steun was vanuit een veilige thuisbasis en ik alles zelf moest ontdekken.

Na vallen en opstaan, door dalen en weer opklimmen, realiseerde ik me dat ik het verleden en de mensen uit mijn verleden niet kon veranderen. Het ging er om wat ik daar zelf in het hier en nu mee deed. Natuurlijk zijn er bepaalde zaken die ik nooit helemaal kwijt raak, maar ik kan er op een heel andere manier mee omgaan.

Lisette Hoppener

Graag wil ik hier ook jou mee helpen. Ik ben van nature iemand die goed kan luisteren, ik heb een open houding en laat jou in je waarde. Dit heb ik onderbouwd door me o.a. te verdiepen in gedrag, positieve benadering, psychologie, het effect van gedachten en door de opleiding conflictbemiddeling en opleiding tot coach af te ronden.

Conflicten zijn nodig zijn om jezelf te ontwikkelen, maar als je daar op de juiste manier mee omgaat, is het leven een stuk prettiger. Mijn missie is samen met jou conflicten en gedrag te onderzoeken en je bewust te maken van de mogelijkheden en kwaliteiten die jij al in je hebt. Uiteindelijk zijn we zelf de expert van ons eigen leven.